Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze school! Op deze pagina lees je hoe de aanmelding in zijn werk gaat als je in groep 8 zit of als je op een andere school voor voortgezet onderwijs zit en graag naar ons wil overstappen.

Aanmelden voor leerlingen van groep 8

Zit je in groep 8 en wil jij volgend jaar naar Comenius Forum? Dan zit je op deze pagina op de juiste plek.

Aanmelden is mogelijk in de periode van 18 maart tot en met 31 maart 2024.

Bij vragen kunt u ons op de volgende manieren bereiken:
-mail: tlc@cvo-nf.nl
-telefoon: 058-2347670 (keuze Zamenhof, leerlingenadministratie)

Aanmelden voor leerlingen op het voortgezet onderwijs

Zit je nu op een school voor voortgezet onderwijs en wil je nu graag overstappen naar onze school? Neem dan contact op met onze leerlingenadministratie om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Op onze school kun je lessen volgen op niveau vmbo-t, havo of atheneum.

U kunt onze leerlingenadministratie op de volgende manieren bereiken:
– Mail: tlc@cvo-nf.nl
– Telefoon: 058-2347670 (keuze Zamenhof, leerlingenadministratie)

Ik heb een account aangemaakt, maar ik zie in de mail die ik heb ontvangen geen koppeling om mijn e-mailadres te bevestigen.

Als de bevestigingsmail in uw spam box terecht is gekomen, dan verzoeken wij u om de mail naar Postvak In te verplaatsen. Bij mails in de spam wordt de link weggehaald. Als u de mail naar de Postvak In verplaatst, dan zou de koppeling moeten werken.

Ik begrijp het digitale aanmeldformulier niet helemaal en weet niet wat ik moet invullen. Is er een andere manier om mijn kind aan te melden?

Wij willen u graag helpen met de aanmelding. Daarom kunt u contact opnemen met de leerlingenadministratie via tlc@cvo-nf.nl of via 058-2347670.