Misschien zit je in groep 7 of 8 en mag je straks kiezen naar welke school je gaat. Of je bent ouder en jouw kind staat op het punt om deze spannende keuze te maken. Wie je ook bent, je bent van harte welkom op onze Open Dag op vrijdag 1 maart!

Deze Open Dag is van 15.00 tot 20.00 uur en je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Kom gewoon langs wanneer het jou past, de koffie, thee en ranja staat klaar!

Tijdens de Open Dag zijn alle lokalen van @Forum geopend. Je kunt dus bij elk vak een kijkje nemen. Natuurlijk vind je ook onze docenten, klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de leukste onderdelen van hun vak te laten zien.

Ook hebben we elk jaar een aantal enthousiaste leerlingen die je graag vertellen waarom zij voor @Forum gekozen hebben. Spreek ze gerust aan, je herkent ze aan het blauwe shirt!

Ik kan niet wachten!

Dat begrijpen we, wij hebben er ook zin in! Gelukkig kun je in de tussentijd alvast wat informatie op deze website vinden. Zo kun je alvast onze brochure lezen om meer te weten te komen over onze website.

Ben je meer visueel ingesteld? Op @Forum variëren we veel in onze lessen, dus het zou vreemd zijn als we je alleen maar tekst zouden geven. Bekijk onderstaande video om alvast de sfeer op onze school te proeven: